به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از آذربایجانغربی، نشست فرهنگی پژوهشی با عنوان " چالشهای فرزندآوری در بین مادران ایرانی و دشواریهای ایفای نقش مادری و راهکارهای ایجاد تمایل در خانواده ها و تشویق والدین به فرزند آوری و نقش فرزندان در ایجاد خانواده ای سالم و شاداب و سرزنده " امروز در مدرسه علمیه الزهرا (س) شاهین دژ برگزار شد.
رقیه عبدلی، مدیر مدرسه علمیه الزهرا (س) شاهین دژ در این نشست با اشاره چالش ها و مشکلاتی که در جهت فرزندآوری مادران در جامعه کنونی وجود دارد، اظهار داشت: معمولا افراد جامعه علت عدم تمایل خانواده ها به افزایش جمعیت را قتصاد و وضع معیشتی کنونی مردم، تورم موجود در جامعه در تامین مایحتاج اولیه خانواده و فرزندان، مشغله های کاری والدین در جهت تامین معاش خانواده و حضور نداشتن در درون خانواده و ناهمواری مسیر تربیتی و رشد فرزندان می دانند.
در ادامه این نشست، حجت الاسلام اکبر شعبانی با بیان اینکه سن جمعیت ایران رو به کهنسالی است، گفت: درصد رشد جمعیت ایران در دوسال اخیر تقریبا به صفر رسیده است و علت آن مشکلات عدیده اقتصادی و اجتماعی فراوانی است که در جامعه وجود دارد.
وی در تبیین این چالش ها به بیان راهکارهای افزایش تمایل والدین به فرزند آوری پرداخت و افزود: نهادینه کردن فرهنگ دینی و اعتماد به خداوند در روزی رساندن به بندگان خویش از جمله نکاتی است که بعضی والدین از آن غافل هستند. در آیات و روایات مختلفی از فرزند به عنوان زینت دنیا، یادگار والدین، مایه قدرت و غلبه مؤمنین و نعتمتی از نعمت های الهی و گلی از گل های بهشت، یاد شده است.
شعبانی تصریح کرد: هر فرزند رزق خود را به همراه میآورد و هیچ خانواده و یا جامعهای در برنامهریزی برای افزایش اولاد و جمعیت، نباید نسبت به این مسئله نگران باشد، زیرا مقتضای رازقیت الهی، این است که انسان را بدون رزق رها نکرده است.
وی در پایان گفت: در منطق قرآن نه تنها مشکل مالی، معیشتی و فقر نباید مانع ازدواج شود، بلکه ازدواج، عاملی است برای از بین بردن فقر، تهی دستی. خداوند با قاطعیت تمام روزی همه انسانها و جانداران را تضمین کرده است.
انتهای پیام
نظر شما